Ahol találkozhatsz velem

Igazából ezt énsem tudom előre, majd ha látsz az utcán, akkor szerencséd van xD

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Felkészülés a holnapra

GeriFIX 2010.03.29. 22:36

Holnapi napom egy kicsit könyebb lesz mint a mai volt, már csak azért is, mert nem lesz annyi órám és nem lesznek olyan nehéz tárgyak. Indítom a napomat két angollal (hoppácska, még házim is van belőle, neeeeeeeee :( ), majd folytatom egy fizikával, magyar és zárom matek órával a keddet. Igazából semmi energiám nincs most, ezt a posztot is az utolsó energia cseppjeimből írom. Remélem Ádámnak sikerül összeszednie holnapig 2ezer forintot, mert tartozik egyik ismerősömnek, és az én nyakam lesz kitekerve, ha nem szedetem vele össze a pénzt :S Remélem minden okés lesz, és nem kell ez miatt aggódnom.
Ami viszont egy kicsit feltudja dobni a hangulatomat, azaz, hogy hamarosan itt a Húsvét, mikor dolgozni és bulizni fogok, jajjj de jó lesz vasárnap meló (dupla bérért) másnap meg Randevúk Éjszakája parti, és már megint ott vagyok, hogy nincs bennem élet. Na nembaj, de megéri :) kedden kipihenem magam, aztán szerdán meg már újra suli \o/

Igazából totál eltértem a címben megadott tárgytól, de hát van ez így :) mostmár nem írom át, nincs kedvem kicserélni a szöveget :S

Mára befejeztem a blogolást, remélem holnap sikerül videós bejelentkezést csinálnom. Az erő és a koffein legyen Veletek!!!
GeriFIX

Egy kis frissítő zene, mondván már jön a jóidő és hamarosan itt a nyár :)

Címkék: zene munka youtube húsvét buli klip gerifix

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gerifix.blog.hu/api/trackback/id/tr131879445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása