Ahol találkozhatsz velem

Igazából ezt énsem tudom előre, majd ha látsz az utcán, akkor szerencséd van xD

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Rövid nap és egy baráti bizalom

GeriFIX 2010.04.08. 17:51

Indult nekem a nap a negyedik órával a suliban, aztán holokauszt megemlékezés, majd elmaradt az utolsó óra és mehettünk haza. Ez mind szép és jó, de van egy történet, amit részletezni nem fogok, csak nagyvonalakban bemutatni, mert nem velem történt, és nem szeretnék kellemetlenséget okozni legjobb barátomnak, Ádámnak. "Kissebb" gondok nyomasztják, melyekre egyedül nem talál megoldást, ezért fordult hozzám. Igazából erre nincs orvosság, csak egy olyan személy kell, aki meghallgatja és nem küldi el a picsába rögtön, valamint nem fog ezzel baszakodni nála. Nekem elmondta mi bántja, hát azt kell mondjam, hogy megtudom érteni a helyzetét, mert velem is volt ilyen történet és nem kívánok senkinek ilyen dolgot (najó, csak az ellenségeimnek, akikből van egy pár) ami most vele történt. Remélem minél hamarabb rendbe jönnek a dolgok és láthatom újra úgy nevetni, mint régen. Ha bármi olyan történne, amiben tudok valamilyen formában segíteni, akkor remélem továbbra is hozzám fog fordulni, mert ilyen egy igaz barát, aki megérti a gondokat és minden helyzetben kiáll a barátja mellett.
Erről az utolsó sorról egy zene jutott eszembe, hallgassátok meg, és gondolkozzatok el rajta, hogy kit mennyire becsültök meg!

Címkék: zene video youtube ádám sub bass monster gerifix

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gerifix.blog.hu/api/trackback/id/tr311905145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása