Ahol találkozhatsz velem

Igazából ezt énsem tudom előre, majd ha látsz az utcán, akkor szerencséd van xD

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Első bejegyzés. Mit is írhatnék ide? :\

GeriFIX 2010.03.27. 20:13

Úgy igazából szerintem bemutatkozással illik kezdeni, tehát én már bunkó vagyok ilyen téren :D:D Tehát jöjjön a csapó kettő ;)

Szevasztok!
Én Sándor Gergő lennék budapesti gyermek, aki általában sosem bír megülni nyugodtan a picsáján, tehát muszáj tennie valamit az unalom elkerülése érdekében :) Koromról annyit, hogy már bármiféle hülyeség miatt hűvösre tudnak ültetni, tehát ebből már gondolhatjátok, hogy 18 vagyok xD (esetleg több, de utálom ha öregítenek :D) Társasági lénynek tartom magam, bárkivel eltudok beszélgetni bármiről (najo, bizonyos dolgokhoz nem értek, tehát olyankor én néma csendben vagyok), ebből kifolyóLAG vannak barátaim akikre számíthatok, ha valami gáz van. Jelenleg kapcsolatban élek, tehát kedves hölgyek ne kérjetek tőlem msn címet, mert úgysem fogom megadni xD Röviden ennyi volnék.

Mik lesznek a blogon?
Hát igazából nagyon sokmindent tervezek, mivel szabadidőmben fogom csinálni, ezért lehet nem lesz oly sok frissítés, mert mostanság sajnos nem nagyon van időm, de hát a türelem tornaterem :)
Szóval, mellébeszélés helyett következzenek a cuccok amik lesznek itt.
1. Ha valami történik velem a suliban, utcán, bárhol a világban amerre járok (pozitív, negatív dolog, vagy bármi), akkor azt megosztom veletek
2. Lesznek videós bejelentkezések (megpróbálom majd valami rendes rögzítő eszközzel fölvenni ezeket, nem mobillal)
3. Kép galériát is tervezek összeállítani, de hogy milyen tartalommal, azt egyelőre énsem tudom :D:D

Dióhéjban ez lesz majd a blogom!

Csókoltat mindenkit:
GeriFIX
 

Címkék: bemutatkozás kezdet gerifix

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gerifix.blog.hu/api/trackback/id/tr911873601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása